Vision og mission

Læs om vores vision.

Vision – Hvor vi er på vej hen:

Vores vision er at sætte nye standarder i branchen gennem innovative, fremtidssikrede løsninger, skabt i et tæt samarbejde med vores kunder ved brug af avanceret teknologi og årtiers ekspertise.

Mission – Hvordan vi kommer derhen:

Med en kundeorienteret tilgang og en filosofi om gensidig succes udvikler og producerer vi højkvalitetsløsninger, der både tilfører værdi og styrker vores kunders position i markedet.

Vi forpligter os til at:

  • Prioritere bæredygtighed og miljøansvar i fremstillingen af vores produkter, gennem effektiv ressourceanvendelse og reduktion af miljøpåvirkningen i alle led af værdikæden.
  • Være en videnbaseret virksomhed, der bygger på teknologi, faglighed og kompetencer.
  • Opnå anerkendelse som en kvalitetsbevidst og troværdig virksomhed.
  • Skabe en positiv og engageret arbejdsplads, der udvikler medarbejdere og fremmer arbejdsglæde.
  • Opnå økonomiske resultater, der sikrer vores udvikling, fortsatte vækst og uafhængighed

Det er desuden vores mål at gøre os mindre afhængige af banken, dvs. vi ønsker at nedbringe vores gældsratio. Det betyder at vi kan geninvestere op til 7 mio kroner årligt, svarende til vores afdrag på nuværende gæld, under forudsætning af at omsætningen forbliver konstant. Derudover, kan vi investere i projekter / nye produktionslinjer under forudsætning af at det er en positiv investeringscase, der resulterer i lavere gældsration dvs. ny omsætning skal være større end investering behovet

Send os en forespørgsel