Værktøj

Vi tilbyder endvidere at lave et 3D-print af det ønskede slutprodukt.

Værktøjsfremstilling og formværksted

Kellpos mangeårige erfaring med fremstilling af sprøjtestøbeværktøjer til emballageindustrien gør os til en attraktiv samarbejdspartner for førende emballageproducenter i både ind- og udland. Vores sprøjtestøbeværktøjer er kendetegnet ved deres høje kvalitet, høje funktionalitet, minimale materialeforbrug, korte produktionscyklus, lang funktionstid og effektive renovering.

Vi laver løsninger, der virker! Og det gør de, fordi vi er med i hele processen fra idé til færdigt produkt.

Vores erfarne konstruktører har altid forbedringer for øje, når et nyt værktøj skal konstrueres, eller vi har et værktøj inde til renovering. Vi sætter således en ære i at give vores kunder en kompetent og professionel rådgivning med henblik på at optimere produktionen i kundens virksomhed.

Udvikling, indkøring og test

Med Kellpos store ekspertise inden for sprøjtestøbning, kan vi tilbyde vores kunder kompetent rådgivning inden for materialevalg, ligesom vi i vores sprøjtestøbningsafdeling råder over støbemaskiner, der hurtigt og effektivt kan fremstille forsøgsmodeller direkte i det valgte plastmateriale.

Vi tilbyder endvidere at lave et 3D-print af det ønskede slutprodukt. Det gør vi for at sikre os, at produktet matcher kundens ønsker og behov – både visuelt og funktionelt – inden vi sætter gang i fremstillingen af formværktøjet.

Som en del af vores kvalitetssikring, tilbyder vi at indkøre og teste alle værktøjer forud for levering. Dette sker typisk i samarbejde med kunden.

Kellpo Modular Mould

Vores multi-sprøjtestøbeværktøjer er en eftertragtet løsning blandt vores kunder. De gør det nemlig muligt – ud fra samme stamform – at lave flere forskellige emballagevarianter. Ønsker man eksempelvis at udfase én emballageform til fordel for en anden, er det således ikke nødvendigt at udskifte hele emballageværktøjet – man behøver blot at udskifte indsatspakkerne. Et multiværktøj sikrer dermed, at man får den fulde udnyttelse af maskinen og en økonomisk attraktiv løsning.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for at få udviklet en specialløsning.

Fremstilling alt fra mekaniske dele til prototyper

Send os en forespørgsel