Kundereferencer

At Kellpo samtidig formår at være konkurrencedygtig på prisen er bestemt heller ikke uvæsentlig.

Læs vores kundereferencer

Mejerigaarden

Kellpo er leverandør af specialdesignede plastikbægre til Mejerigaardens isprodukter.

Der er flere årsager til, at vi har valgt Kellpo som leverandør på vores emballageprodukter. Dels er Kellpo nærmest vores nabovirksomhed, hvilket giver en utrolig smidighed i forhold til logistik og en langt kortere reaktionstid, og dels er Kellpo en virksomhed, der har mere end 20 års erfaring med design og produktion af formværktøjer. De ved således præcis, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan lade sig gøre, og de har fuldstændig styr på hvilke krav, der skal være opfyldt for at opnå en stabil produktion. Den viden og erfaring er Kellpo’s helt store styrke – og så er det faktisk ret unikt, at de som producent selv fremstiller deres formværktøjer.

At Kellpo samtidig formår at være konkurrencedygtig på prisen er bestemt heller ikke uvæsentlig. Vi agerer i et konkurrencepræget marked, så prisen er altid central, og det har bestemt også spillet en rolle i vores beslutning om at bruge Kellpo som leverandør. Helt overordnet oplever vi samarbejdet med Kellpo som meget positivt. De er dygtige, priserne er konkurrencedygtige, deres reaktionstid er fantastisk hurtig, og de leverer til tiden.

Økonomidirektør Kim Gade Pedersen, Mejerigaarden

MME Nordic

MME Nordic bruger Kellpo som underleverandør på bearbejdede komponenter til de maskiner, MME Nordic bygger til Medicoindustrien. Kellpo er en værdsat samarbejdspartner, som vi har brugt som leverandør på bearbejdede emner, siden vi startede vores virksomhed op i januar 2016. Kellpo leverer emner af en god kvalitet, og de leverer til tiden. Noget af det vi sætter allermest pris på i samarbejdet, er fleksibiliteten og den gode dialog. Kommunikationen omkring opgaverne fungerer fint, og den løbende dialog er med til at skabe tryghed og tillid i samarbejdet.

CEO Leif Amby, MME Nordic

Send os en forespørgsel