Emballageproduktion – IML – emballage indpakning

Facet Emballage er ikke kun indpakning, det er en del af den oplevelse, som modtageren får med sin vare.

IML, emballage indpakning og emballageproduktion

”Apperance is everything”. Derfor er emballageproduktion rigtig vigtig. Et produkts indpakning er en stor del af den samlede produktoplevelse, og det er hér, Facet kan gøre en forskel. Vi er nemlig leveringsdygtige i innovative, kundetilpassede løsninger, der er både kreative og iøjnefaldende, så kundens produkter adskiller sig fra mængden.

Samtidig kan vi – i modsætning til mange andre emballageproducenter – tilbyde IML og specialløsninger selv i mindre serieproduktioner. Dermed kan også opstartsvirksomheder, og øvrige virksomheder, der endnu ikke har så stor volumen, få udviklet iøjnefaldende emballageløsninger, så deres produkter kommer til sin ret.

Emballageproduktion: fra idé til færdigt produkt

Vores mangeårige viden og erfaring inden for plastteknik og værktøjsfremstilling er fundamentet, når vi designer, designoptimerer og produktionsmodner vores kunders emballageløsninger. Det afspejler sig i slutresultatet, Facet / Kellpo er således kendt for at udvikle kundetilpassede løsninger af meget høj kvalitet.

For at sikre at vores kunders slutprodukt matcher kundens ønsker og behov – både visuelt og funktionelt – tilbyder vi under udviklingsprocessen at lave en 3D print-udgave af emnet. Dermed får kunden en naturtro ”prototype” – en visualisering af designet, der samtidig muliggør, at man kan teste funktionaliteten. Vi anbefaler altid, at der laves et 3D-print af designemnerne, inden produktionen sættes i gang, da det alt andet lige minimerer risikoen for fejl eller mangler ved slutproduktet.

Facet / Kellpo hjælper dig som vores kunde, gennem hele processen fra den første spæde idé, og til det færdige emballageprodukt ligger klar. Vores baggrund som værktøjsmagere fornægter sig ikke – vi er knivskarpe i at identificere muligheder og behov og i at finde netop dén løsning, der matcher den enkelte kundes ønsker og behov.

Da vi “Facet” primært producerer emballage til fødevarebranchen, har vi naturligvis skarp fokus på fødevaresikkerhed og holder en meget høj hygiejnestandard. Og så er vi naturligvis leveringsdygtig i emballage både med og uden IML.

IML & emballageproduktion også som genbrugsplast

Genbrug er et vigtigt indsatsområde for Facet. Vi kan i princippet genbruge alt det plast, vi sender på markedet . Vi bruger ca. 1.000 tons genbrugsplast årligt i vores Hexa-Cover-produktion, og mængden af genbrugsplast overstiger således langt mængden af jomfruplast i vores produktion. Ønsker du at vide mere om Hexa-Cover – Klik her.

”Vi er en del af en oplevelse!”
Emballage er ikke bare indpakning, det er en del af den oplevelse, som modtageren får med sin vare. Vore erfarne konstruktører går ind i udviklingsprocessen og støtter kunden med forslag og idéer. Det er meget vigtigt, at emballagen ikke belaster miljøet Derfor skal materialet være i orden, og der skal bruges mindst muligt at det. Det kræver gode og præcise værktøjer og her er vi rigtigt stærke.

Vi arbejder sammen med nogle af emballagemarkedets bedste aktører − og vi er selv en af dem!
Sidder du tilbage med nogle spørgsmål omkring emballage indpakning, IML eller vores emballageproduktion, er du altid velkommen til at kontakte os.

Se vores produkter her

Send os en forespørgsel